It is currently Sat May 26, 2018 12:52 am

All times are UTC [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
  Print view Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: Tue Jul 21, 2015 10:18 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2015 12:25 am
Posts: 80
I know that Army Builder has a WZR file, but 50 dollars for a licence is a lot. And the free demo version only lets you build a roster with 3 units.
The Battlescribe files actual led me here to the forum.
It's actually kind of easy to edit the data file for Battlescribe, even without the licence, using the Catalog Editor. So if you see a small error you could fix it on your own, if you don't want to wait for the next big update.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2015 3:38 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 5:38 pm
Posts: 344
Location: Indian Land SC
Just recently upgraded to the pro version on my phone. Where is the editor you were talking about? I can't find it.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jul 22, 2015 4:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 17, 2015 12:25 am
Posts: 80
It's called the Battle Scribe Catalogue Editor. It's probably only available on the desktop (I'm using windows) version. . But what you could do is download the desktop program, edit the data file and upload your new data file to dropbox and then to your phone.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 20, 2015 3:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 20, 2013 2:13 pm
Posts: 7
I made an attempt to udate the files
you can get them here


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 21, 2015 12:00 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 5:38 pm
Posts: 344
Location: Indian Land SC
awesome thanks.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 23, 2015 10:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 20, 2013 2:13 pm
Posts: 7
Is everything working well?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 23, 2015 2:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 5:38 pm
Posts: 344
Location: Indian Land SC
Seems to, but when I go to view it some of the stat bars and the weapons aren't listed, but it was like that before.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Aug 25, 2015 8:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 20, 2013 2:13 pm
Posts: 7
I'm busy with adding Mishima profiles Made a change to the Ki powers in the catalog meaning when I uploud the new version you will have to re-assign your Ki powers to your squad commanders. Also wondering how much information I am allowed to add such as special rules and passive/active abilities. After Mishima I think I will move onto Bauhaus and Cybertronic


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Aug 30, 2015 11:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Mar 20, 2013 2:13 pm
Posts: 7
i have added profiles for units/weapons/psychic powers please let me know of any mistakes I have made am only human after all
New File with profiles


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 31, 2015 4:55 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 12, 2013 5:38 pm
Posts: 344
Location: Indian Land SC
Is this from the same link a couple posts up?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
skymiles_red v1.0.1 designed by Team -Programming forum-سيارات للبيع .